Sabtu, 9 Januari 2016

Posisi Unutk Zakar Pendek.


Tidak semua lelaki berharap dilahirkan dengan zakar yang besar, kekar dan tegang. Terdapat ramai kaum lelaki yang mempunyai zakar yang bersaiz agak pendek. Seringkali perkara ini menimbulkan rasa rendah diri, dan kadang kala kurang keyakinan untuk melakukan hubungan seks.

Saiz zakar yang pendek juga menimbulkan dilema di dalam diri para suami kerana takut tidak dapat memuaskan isteri mereka dalam hubungan seks. Tambahan pula dengan persepsi yang ditimbulkan oleh masyarakat, iaitu hanya saiz zakar yang besar sahaja yang dapat memuaskan wanita dalam hubungan seks.

Banyak kajian yang dilakukan terhadap wanita di barat merumuskan bahawa ramai wanita hanya berpuas hati apabila melakukan seks dengan lelaki yang mempunyai zakar yang bersaiz besar. Walaupun ada sedikit kebenaran di dalam perkara ini, kepuasan di dalam hubungan seks tidak bergantung sepenuhnya kepada saiz zakar anda.

Seperti yang saya jelaskan di dalam artikel yang lepas, banyak faktor-faktor lain yang boleh memberikan kepuasan kepada isteri anda di dalam hubungan seks, dan saiz zakar hanya memainkan peranan yang kecil di dalam kepuasan seks.

Walaubagaimanapun, ini tidak bermaksud anda harus tidak mengambil berat akan perkara ini, dan terus mendayung dengan zakar yang kecil tanpa mengambil inisiatif untuk memuaskan isteri anda dengan kekurang anda (saiz zakar pendek).

Terdapat pelbagai posisi seks yang telah dicipta untuk lelaki yang mempunyai saiz zakar yang pendek. Posisi-posisi ini mengambil kira faktor saiz zakar, dan bagaimana untuk memaksimakan tujahan zakar yang pendek ke dalam faraj.

Posisi seks Missionary

Posisi seks asas seperti posisi seks Missionary adalah salah satu posisi yang sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz zakar yang kecil. Di dalam posisi missionary, tujahan zakar adalah dalam dan kuat kerana disokong oleh berat badan. Terdapat pelbagai variasi atau posisi seks yang diilhamkan dari posisi missionary untuk memberikan nikmat yang berbeza kepada isteri ketika menujah. Antaranya ialah posisi butterfly atau posisi rama-rama di mana kaki isteri dikangkangkan dengan luas dan suami dapat menujah dengan lebih dalam.


Begitu juga posisi pemecah dara yang dicipta oleh Vatsayana, iaitu pengarang kitab Kamasutra. Posisi ini merapatkan faraj serapat yang mungkin sekaligus memberikan kenikmatan kepada isteri walaupun saiz zakar pendek.

Jika anda tergolong di dalam golongan kaum lelaki yang mempunyai saiz zakar yang agak pendek, anda boleh mempelajari posisi-posisi seks yang boleh memberikan kenikmatan maksima kepada isteri anda melalui panduan Kamasutra Bergambar. Panduan ini mengandungi 102 posisi seks dan terdapat pelbagai posisi seks yang sesuai untuk mereka yang mempunyai zakar bersaiz pendek.

Posisi-posisi seks yang terkandung di dalam panduan ini adalah gabungan daripada 4 kitab seks kuno dari India, China dan Timur Tengah. Dan posisi-posisi seks ini telah diamalkan sejak zaman berzaman dan telah terbukti berkesan untuk meningkatkan kenikmatan di dalam hubungan seks, dan memberikan kepuasan kepada suami isteri sejak turun temurun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines