Isnin, 25 November 2013

Media Malaya

Media Malaya

Link to Media Malaya

Nabila Huda bahasakan peminat beri kritikan gambar seksi (6 Gambar)

Posted: 24 Nov 2013 03:30 PM PST

Dunia akhir zaman, apabila gambar seksi yang ditegur kemudian telah disekolahkan semula oleh artis dan kipas susah mati Nabila Huda. Antara yang dibahasakan Nabila ialah

apa masalah kau ni??aku ni tengah shootong based on the true story.kau kalau nk memekak kt ig aki nk membebel tak tentu pasal,buat semak je baik kau unfollow.kalau baik sgt delete instagram kau.stop using any smart phone sbb buat tambah dosa je.nasib kau baik la aku tak block kau lagi sbb kesian org mcm kau ni mmg sejenis yg memerlukan contoh2 kehidupan org lain yg bahagia supaya kau tak la kolot sgt hidup dlm kelompok manusia yg berfikiran negative..hey a life kakak!
pls la jgn memekak kat instagram org.dah la semak,visit my IG tak habis2,ni nak pokpekpokpek ckp psl dosa la itu la ini la.macam bagus je semua bila berckp.dosa n pahala tu antara aku dan tuhan.korang tkde hak nk nilai apa2 or bg nasihat pun.aku share gambar belakang tabir saloma ni and it’s supposed to be P&C,so tolong la hargai.ni baik muda n tua mulut nk pokpek je.kite semua takkan tau dimana kite akn berada bila masa tu datang.so chill la everyone!
i dont need any teguran from anybody.u should appriciate all of my photos.awk ada dgn sy tak bila sy penat berkerja?time korang tgh berehat senang lenang goyang kaki kt rumah,sy pulak tgh bekerja keras buat yg terbaik utk tontonan anda semua.tapi apa yg korang buat,kecikkan hati sy.kejam sungguh manusia ni kan?sorry sy tak penah sentap because i know what im doin.sy sentiasa maafkan semua yg menyakitkan

Tapi betul juga apa yang dikatakan Nabila, kadang-kadang peminat ni terlampau over bila mengkritik gambar artis. Hmm ape pendapat anda? Gambar penuh selepas ini.

Original article: Nabila Huda bahasakan peminat beri kritikan gambar seksi (6 Gambar)

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines

Dunia Hiburan