Khamis, 15 Ogos 2013

Media Malaya

Media Malaya

Link to Media Malaya

Gaya hidup Azah Aziz di Montreal, Canada dipertikaikan (8 Gambar)

Posted: 14 Aug 2013 04:30 PM PDT

Selepas mendirikan rumahtangga dengan seorang lelaki Perancis bernama Daud Leroy, Azah kini telah berhijrah dan menetap di Montreal, Canada. Kini namanya disebut-sebut di dalam forum terhangat forum Cari apabila beberapa forumer bertindak mempertikaikan gaya hidup Azah di sana.

Menurut mereka, kehidupan Azah yang ke arah kebaratan itu dipertikaikan kerana difahamkan pelakon tersebut berkahwin mengikut agama Islam. Mereka juga mengutuk lagak Azah Aziz berbikini di tepi pantai dan menyambut parti hari jadi di kelab bertemankan arak. Bagaimana pula pandangan anda?

Gambar penuh selepas ini.

Original article: Gaya hidup Azah Aziz di Montreal, Canada dipertikaikan (8 Gambar)

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

Super WTF: Suami belasah isteri depan anak, made in Malaysia

Posted: 14 Aug 2013 03:30 PM PDT

Video ini menjadi viral beberapa hari ini apabila tersebar di laman sosial berkenaan seorang suami yang bertindak dayus membelasah isteri pertamanya di dalam sebuah lif di depan anak-anaknya di sebuah hospital swasta.

Menurut sumber, lelaki yang diberi nama Mohd Fandi kini sedang diburu untuk membantu siasatan. Lelaki yang berkahwin dua ini merupakan seorang penjawat awam yang berkhidmat di Jabatan Veterinar di daerah Jerantut, Pahang. Menurut sumber lagi, lelaki ini merupakan seorang yang tidak bertanggungjawab kerana tidak mengambil peduli apabila anak sulungnya demam panas dan terlantar di hospital, dia didapati muncul di hospital untuk mengambil dua orang anaknya yang masih kecil tetapi dihalang isteri pertamanya membuatkan pergaduhan berlaku di dalam lif.

Original article: Super WTF: Suami belasah isteri depan anak, made in Malaysia

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines