Khamis, 14 Februari 2013

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Gambar Adam Corrie dan Isteri

Posted: 13 Feb 2013 09:27 PM PST

Pelakon Adam Corrie atau Corrie Lee, merupakan seorang pelakon muallaf yang sering melakonkan watak gangster atau jahat dalam setiap lakonannya. Mungkin Adam Corrie lebih dikenali dalam filem KL Gangster yang dipopularkan oleh lakonan Aaron Aziz dahulu.

Walaupun membawa lakonan berwatak jahat namun Adam Corrie bukan lah orang jahat diluar set, malah dikatakan dia kini lebih kepada belajar dan menekankan konsep Islam dalam hidupnya. Menghadiri dan mengikuti ceramah-ceramah semasa dan bergiat aktif dalam urusan memajukan dakwah Islam.

Terbaru sempena Tahun Baru Cina, Adam Corrie dan isterinya sempat beraya ke keluarganya yang masih dengan agama asal mereka.

Nur Fathia Tolak Risikan Kerabat diRaja!

Posted: 13 Feb 2013 08:32 PM PST

gambar terbaru Nur Fathia untuk telemovie NURSARAH
Pelakon cantik molek, Nur Fathia mengakui yang dirinya pernah dirisik oleh golongan bukan calang-calang dari kerabat Diraja.

Namun Nur Fathia menolak risikan itu kerana dianggap salah faham diatas hubungan mereka selama ini. Memang tidak disangka seorang rakyat biasa menolak risikan orang berdarah diRaja. Sebenarnya Nur Fathia inginkan jejaka yang sederhana dan memiliki ilmu agama setidak-tidaknya.

Dan kini dia serik untuk berkawan dengan lelaki-lelaki di luar sana dan memberikan fokus kepada kerjaya serta matlamat hidupnya kini.
"Ya saya akui saya memang dirisik oleh seorang kerabat Diraja pada tahun lepas tetapi semua ini terjadi disebabkan salah faham yang berlaku di atas perhubungan akrab kami. Saya tidak nafikan sepanjang perkenalan kami, kami agak rapat  dan keakraban ini mungkin disalah ertikan oleh beliau. Selepas dirisik, saya menolak dengan cara yang baik kerana saya belum bersedia udan tidak pernah terfikir hubungan kami akan pergi sejauh itu,

"Saya tidak serik untuk berkawan dengan mana-mana lelaki, cuma harap selepas ini tiada orang yang tangkap cintan atau tersalah tafsir apabila berkawan dengan saya nanti. Mengenai ciri-ciri lelaki idaman, saya mahukan lelaki yang bersederhana dalam segala hal, kuat agama supaya boleh memimpin saya ke jalan yang benar serta berpelajaran," ujar Fathia, petikan portal GUA

Gambar Ustaz Don dan Isterinya

Posted: 13 Feb 2013 07:00 PM PST

Pengacara dan pendakwah TV al Hijrah, Ustaz Don Daniyal dan isterinya, Husna yang dinikahkan pada bulan Ogos 2012 yang lalu pastinya ramai peminat yang setia kepada penampilan dan juga rancangan Ustaz Don di kaca TV lebih-lebih lagi rancangan 30 Minit.

Ini adalah beberapa gambar Ustaz Don dan Husna yang telah dimuatnaik dalam laman sosial mereka ketika mereka bercuti dan seumpamanya. Enjoy!

Awie Ketuai Kempen Anti-Maksiat.. Tapi..

Posted: 13 Feb 2013 05:34 PM PST

Adui si Awie ni makin pelik pulak jadinya. Baru-baru ni dikhabarkan melalui satu portal akhbar online yang mengatakan dia menjadi ketua pembenteras maksiat. Wah rasanya satu tugas yang mulia.


Tugas itu akan dijalankan di Pulau Pinang. Memang takde yang pelik kan. Tapi sesiapa yang sudah terbaca artikel sebelum ni, Awie dah nak buka 3 lagi Night Club di Perak rasanya akan merasa pelik dengan tindakan Awie ni nanti.

Mungkin di Perak dah takde maksiat segala judi tu kot. kah kah. Ada ke semua ini poyo?

http://izyan.com/2013/01/awie-buka-3-lagi-kelab-malam.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines