Rabu, 31 Julai 2013

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Gossip Artis Malaysia | Berita Artis Malaysia

Link to Gossip Artis Malaysia | Gambar Artis Malaysia | Berita Artis

Gambar Keluarga Liza Hanim Terkini

Posted: 30 Jul 2013 11:30 PM PDT

Last berita dari Liza Hanim apabila dia dikhabarkan selamat melahirkan anaknya yang ke-3 akhir tahun 2011 yang lalu. Dua anaknya lagi perempuan dan yang ke-3 ini lelaki. Tidak tahu ketiga-tiga nama anaknya ini, harap-harap sihat sejahtera. :)
Baca lagi »

8 Gambar Yana Samsuddin Berniaga

Posted: 30 Jul 2013 10:20 PM PDT

Lama sudah tidak melihat kelibat selebriti cantik ni, Yana Samsuddin kan. Apa cerita dia sekarang ni ek, macam tiada gosip yang melanda dirinya. Bagus seperti itu, dapat menghindari gosip pada dirinya.

Kalau lihat Instagram miliknya, yanasamsudin# , dia tengah sibuk urus perniagaan kecil-kecilannya sempena nak menjelang Raya nanti, jual biskut/kuih kering gitu, dinamakanYana Super Cookish. Dengarnya sampai orang Brunei pun jadi pelanggannya. Wah baguslah, ada bakat juga Yana ni buat kuih-kuih, untung siapa suami dia nanti. Shaheizy Sam kot, hehe.
Baca lagi »

Farid Kamil Alihkan Pandangan?

Posted: 30 Jul 2013 09:12 PM PDT

Aiseh Farid Kamil disahkan masih lagi sakit akibat dek kemalangannya ketika bulan Jun yang lalu dimana dia terjatuh ketika menunggang motorsikal mini model Kawasaki di sebuah litar sekitar Subang Jaya.

Akibat daripada musibah ini, maka drama Jodoh Itu Milik Kita terpaksa ditangguhkan beberapa kali sesi pengambaraannya. Menurut laman mStar, pengarah drama, Jamal Khan, dia terpaksa menunda babak ringan yang ada kelibat Farid, tapi babak berat semua sudah berjalan dengan lancar.
Baca lagi »

Gambar Sekitar Majlis Harijadi Suami Fasha Sandha

Posted: 30 Jul 2013 07:57 PM PDT

Gambar dibawah adalah beberapa keping gambar ketika Fasha Sandha, anaknya, Rayfal dan juga keluarga dari suaminya, Jejai menyambut majlis kelahiran Jejai yang ke-37 baru-baru ini. Kelihatan juga anak Nora Danish, yang sam-sama menyambut harjiadi papa nya Rayqal.

Tidak kelihatan Nora Danish. Hehe. -gambar facebook.com/welovefs
Baca lagi »

Lagi 4 Gambar Perknikahan Ras Adiba

Posted: 30 Jul 2013 06:31 PM PDT

Semalam anda sudah melihat dan membaca secara details mengenai perkahwinan pengacara tv, Ras Adiba Radzi dengan pasangannya, Ilias Yaakop yang juga bekas rakan sekelasnya dahulu di bangku sekolah menengah. Walaupun sekeping, tapi kali ini ada beberapa keping gambar perkahwinan berkenaan. Jom lihat, ayuu juga melihat Ras Adiba ni kan. :)
Baca lagi »

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines