Isnin, 21 Oktober 2013

Media Malaya

Media Malaya

Link to Media Malaya

Nora Danish & Nadeem Nazri di London urusan perniagaan (13 Gambar)

Posted: 20 Oct 2013 03:30 PM PDT

Untonglah Nora Danish dapat ikut kawan dia berjalan-jalan di Kota London. Kalau menurut komen Nora di Insta, dia dan Nadeem bersama beberapa orang yang lain ke sana atas urusan perniagaan. Kami tak moh cakap lebih lah nanti jadi isu lain pulak. Gambar penuh selepas ini.

Original article: Nora Danish & Nadeem Nazri di London urusan perniagaan (13 Gambar)

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

Gambar Yasmin Hani mengandung, menunggu hari (5 Gambar)

Posted: 20 Oct 2013 02:27 AM PDT

Hari ini, Yasmin Hani sudah pun mengandung selama 9 bulan. Yasmin Hani kini sedang menunggu hari untuk bakal melahirkan anak pertama mereka. Semoga ia dipermudahkan dan sama-sama kita doakan yang terbaik buat Yasmin. Gambar penuh selepas ini.

Original article: Gambar Yasmin Hani mengandung, menunggu hari (5 Gambar)

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

Himpunan Gambar Menarik #66 (24 gambar)

Posted: 20 Oct 2013 12:14 AM PDT

Kaki terbakar pun rilek baca surat khabar katanya. Nota: Bagi mengelakkan pengguna smartphone kuat makan bateri & bandwidth, maka kami telah split kepada beberapa page di mana 1 page minimum 10 gambar. Harap maklum yaw!

Original article: Himpunan Gambar Menarik #66 (24 gambar)

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

Pengacara Sarah Sechan sentap dengan lawak AC Mizal

Posted: 19 Oct 2013 11:48 PM PDT

Semalam telah berlangsungnya Majlis Anugerah Planet Muzik 2013 di Singapura. Di kemeriahan majlis tersebut. Telah timbul gosip di mana pengacara daripada Indonesia, Sarah Sechan dikatakan telah terasa dengan lawak yang dibawa oleh Datuk AC Mizal ketika mereka berdua digandingkan bersama di atas pentas.

Melalui tweet Sarah, dia telah menulis

untuk yang hobi bercanda, please stop pakai kata-kata “cacat lo”, “dasar autis”, “stress lo”. Kenapa? coba pikir sendiri kenapa.

Menurut beberapa pengkaji tersohor dari forum Cari, kata-kata Sarah di twitter itu jelas ditujukan buat Datuk AC Mizal yang dikatakan berlawak di atas pentas tanpa berfikir kerana ayat-ayat itu telah membuatkan pengacara itu tersinggung. Kita nantikan jawapan daripada kedua-dua pihak dalam tempoh yang terdekat. Tweet milik Sarah yang dimuat naik dipaparkan selepas ini.

Original article: Pengacara Sarah Sechan sentap dengan lawak AC Mizal

©2013 Media Malaya. All Rights Reserved.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines