Isnin, 21 Oktober 2013

Perempuan Gaduh: Pengsan dipukul Ala Tomoi

Kau perasan cantik sangatKuala Lumpur: “Kau ni lah yang perasan cantik... kau pukul adik angkat aku kan? Kau bangunlah bodoh, bangun..kau ni bodoh, bodoh.”

Itu antara dialog dua remaja perempuan sebelum memukul, menumbuk dan menendang serta menampar seorang remaja perempuan lain dipercayai rakan mereka yang rakaman videonya tersebar menerusi Facebook dan YouTube sejak beberapa hari lalu.

Difahamkan, kejadian berkenaan berlaku di sebuah negeri pantai timur di kawasan tepi pantai dan kedua-dua suspek itu bukan saja menyepak rakan mereka malah turut mengaibkan mangsa dengan menarik kemeja-T yang dipakainya ke atas.

Video berdurasi 2 minit 24 saat itu tersebar secara meluas di laman sembang sosial dan dipercayai ia dirakam seorang lagi rakan mereka sebelum memuat naik video itu ke Facebook dan YouTube

Difahamkan, mangsa yang juga kenalan kepada adik angkat kedua-dua remaja perempuan itu dikatakan pernah memukul adik angkat mereka dan suspek dipercayai bertindak membalas dendam terhadap mangsa.


VideoMu nak kena perkosa atau mu nak bangun ni? itulah kata-kata dari seorang remaja perempuan yang membelasah mangsa hingga pengsan.... Adakah mangsa diperkosa? dicabul? setelah itu???


Tunggu siasatan polis...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Headlines